Angelic Reiki
 
 
 
 
 

Wat is dit nu precies?

Angelic Reiki is een krachtige hands-on healing methode die werkt met de hoogste energieën uit het engelenrijk om zodanig ontspanning, balans, genezing en bewustzijnsverruiming te brengen aan individuen, groepen en de planeet.
Het is een veilig, natuurlijk, multi-dimensionaal systeem dat een diepgaande werking heeft op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. Een systeem dat perfect aansluit bij de nieuwe tijd en wereld waar wij ons momenteel in bevinden. Een tijd die veel van ons vraagt en waar velen van ons zich wel eens uit het veld geslagen voelen. Door wat voor omstandigheden dan ook.

Tijdens de sessie maak ik als behandelaar verbinding en werk samen met de energieën uit het engelenrijk. Energieen van de engelen, aartsengelen, opgestegen meesters en galactische wezens, die helpen bij het loslaten van fysiek, emotioneel en karmisch disbalans, en zelfs ook onverwerkte zaken uit voorgaande levens. Op het moment van behandelen wordt er muziek afgespeeld van Mike Hammer en zal ik als behandelaar de helende energie doorgeven middels 2 handposities. Bij een liggende behandeling leg ik mijn linkerhand leg ik op plek van het hogere hartchakra (ter hoogte van de borst, iets onder de keel).


Middels dit hogere hartchakra sta je in verbinding met je hoger weten ofwel hoger bewustzijn. Mijn rechterhand ligt op de plek van de zonnevlecht (ter hoogte van de buik/maagstreek). Hiermee sta je in verbinding met het hier en nu, je huidige incarnatie of wel leven. Er is dus een verbinding met het hier en nu en met het hoger weten dat geen tijdsverbinding kent. Zodanig kan er dus energie stromen naar zowel zaken die voortkomen uit dit leven als ook naar zaken uit voorgaande levens. Mocht een liggende behandeling om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan kan de behandeling ook zittend plaatsvinden. In dit geval liggen mijn handen op de schouders. Op de helende werking zal dit geen invloed hebben.

 

Wie heeft het systeem opgericht?

Dit unieke, prachtige systeem van Angelic Reiki werd tussen Oktober 2002 en Februari 2003 gechanneld naar Kevin Core door Aartsengel Metatron. Samen met zijn vrouw Christine Core heeft Kevin de Angelic Reiki op onvermoeibare wijze verankerd op aarde. Wereldwijd hebben zij al vele mensen opgeleid tot behandelaars en/of trainers.

Kevin & Christine Core

kevin.jpg christine.jpg

You must install Adobe Flash to view this content.Wat is het verschil met andere vormen van Reiki?

Elke healingmethode heeft zijn eigen vibraties en kwaliteiten en trekt diegene aan die daarmee resoneren en daarvan kunnen profiteren.Angelic Reiki is niet superieur of beter dan andere methoden maar wel anders.Tijdens de behandeling staat de behandelaar in verbinding met het Engelenrijk. De energie die gebruik wordt is rechtrsteeks afkomstig uit het koninkrijk der Engelen. En dat voel je.
Velen beschrijven de impact ervan zowel als zacht, licht en ondersteunend, als krachtig en diep. Bovendien is het zo dat Angelic Reiki is afgestemd op de recente verhoogde aardetrilling.

Andere verschillen tussen Angelic Reiki en andere vormen van Reiki zijn de handposities en het gebruik van de krachtsymbolen.Angelic Reiki kent slechts een handpositie (zoals hierboven beschreven) terwijl bij andere vormen van Reiki er meerdere handposities gebruikt worden.De krachtsymbolen die bij andere vormen gebruikt worden bij elke behandeling zijn bij Angelic Reiki verwerkt in de inwijdingen van de behandelaar waardoor het niet meer nodig is deze bij elke behandeling te herhalen en/of op te roepen.