Over mij

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Inge Ramchandani-Groenestein, ik ben 49 jaar en woon in Zoetermeer.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters.

Begin 2013 ben ik een praktijk gestart voor Angelic Reiki, en dat terwijl ik pas eind 2012 voor het eerst in aanraking kwam met deze prachtige healing/heling methode. Iets wat ik telkens weer benoem als de kracht van Angelic Reiki.

Mijn zoektocht naar wie ben ik, wat wil ik nu eigenlijk met mijn leven en mijzelf, begon echter al veel eerder. Zo’n 14 jaar geleden kwam ik via via in contact met iemand uit het complementaire hulpcircuit (?) waar ik diverse cursussen en opleidingen volgde. Van Intuitieve Ontwikkeling en Bewustwording, Aura Reading, Geweldloze communicatie tot Reiki level I en II. Stuk voor stuk cursussen waar ik ontzettend veel aan heb gehad en die mij heel veel hebben geleerd over de manier waarop ik naar de dingen keek en met mijzelf omging.Na een aantal jaren ‘stilgezeten’ te hebben op dit gebied begonnen mijn handen weer te kriebelen, zoals ik dat zelf altijd benoem.

Een behoorlijk drukke baan waardoor ik veel in mijn hoofd zat en het contact met mijn binnenwereld en dus mijzelf een beetje dreigde te verliezen, zorgde ervoor dat ik weer de behoefte voelde om mijn handen weer te laten werken. Heel even overwogen om mijn Usui Reiki opleiding af te ronden met het behalen van mijn Master, maar om de een of andere reden kwam dit niet echt van de grond. Ik begrijp nu waarom.Bij het lezen van een artikel in de Paravisie over Angelic Reiki gebeurde er iets bij mij. Een klik, een vingerknip, van dit is het, hier ben ik naar op zoek geweest. Allemaal op onbewust niveau.

Want eerlijk, had men mij gevraagd wat ik van engelen vond dan had ik een beetje gekscherend gezegd: leuk voor poezie-albums. Je kent dat wel, van die plaatjes.
Maar het artikel en het gevoel lieten mij niet los en zo gebeurde het dat ik eind October 2012 het eerste deel van de opleiding voor Angelic Reiki volgde. Eind Januari 2013 het Professional Practioner gedeelte. En op 1 April 2013 was ik de meer dan trotse eigenaresse van Loving Touch – Praktijk voor Angelic Reiki.

In mijn behandelruimte aan huis werk ik met heel veel plezier en dankbaarheid aan het geven van Angelic Reiki behandelingen. Een werkelijk prachtige behandel methode die heel veel te bieden heeft. Op welk gebied dan ook.

Overigens staat er op mijn agenda voor eind November 2013 het volgen van de Master Teacher opleiding. Na het behalen van dit certificaat zal ik ook andere mensen kunnen inwijden en opleiden. Na November meer hierover.Nieuwsgierig geworden? Lees verder op deze website naar wat het allemaal precies inhoud.

Namastedd.png